Wie zijn wij:

Tegelhandel bollenstreek is een familiebedrijf in Hillegom, het hart van de Bollenstreek. Wij leveren hoogwaardige keramische tegels voor binnen en buiten. Als kleinschalig familie bedrijf met oog voor kwaliteit bieden wij u een brede range met kwaliteitstegels. Door kleine voorraden en directe levering vanuit de importeur kunnen wij de laagste prijs garanderen.

Onze showroom is gevestigd aan de Oosteinderlaan 70 in Hillegom waar u uiteraard van harte welkom bent om onze collectie te bekijken. Wij adviseren u graag bij uw keuze!

Assortiment:

Met ons assortiment heeft u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten dezelfde tegel te gebruiken. De keramische tegels hebben exact dezelfde uitstraling. Onze tegels zijn gegarandeerd de juiste dikte, in tegenstelling tot vele discount leveranciers die 0.8cm leveren in plaats van 1.0 cm.

Diensten:

Wilt u de tegels laten leggen? Onze vakmannen staan voor u klaar. Partnerbedrijven in diverse regio’s verzorgen voor u een zorgeloze aanleg van uw keramische binnen of buitenvloer.